Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Buzovnada Şahbulaq restoranının yanında, ana oldan 100 m aralı 12 sot torpaq sahəsində inşa olunmuş 1 mərtəbəli bağ evi satılır. Şəxsi tikili olan ev əşyaları ilə birlikdə satılır. Ümumi sahəsi 60 m² olan evin dəhlizi, 1 qonaq otağı, 1yataq otağı, 1 sanitar qovşağı və 1 mətbəxi vardır. Evin istilik sistemi kombidir, ümumi isti döşəmə sistemi ilə təchiz olunu...