Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Şüvəlan qəsəbəsi, Şimal Dres-de 7.5 sot torpaq sahəsində yüksək keyfiyyətlə inşa olunmuş 2 mərtəbə+mansardı olan bağ evi satılır. 270 m² sahəni əhatə edən evin 1-ci mərtəbəsində geniş dəhlizi, studiya-mətbəxi, camaşırxanası, 2-ci mərtəbəsində 2 yataq otağı, qarderobu, mansartda 2 yataq otağı, qarderobu və evin hər mərtəbəsində sanitar qovşağı mövcuddur. Həyə...