Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Avis-D-dən toplu balıq məhsulları geniş çeşiddə kulinariya məhsulları ilə təmsil olunur: filetolar, yüngül duzlu balıqlar, rollmops və salatlar. Ənənəvi reseptlərə görə hazırlanmış, balıqlara xas olan bütün dad və faydalı xüsusiyyətləri saxlayırlar, buna görə bazarda böyük tələbat var.
Satıcı ilə yoxlayın
4 ay əvvəl Dəniz məhsulları və balıq Sat136 adam baxdı