Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
2024-cü ilin məhsulunun ərzaq kartofunu satırıq Calibre 5+ və yuxarı Qablaşdırma - 25 kq tor, 10, 15, 20 kq çantaya yığa bilərik Çeşidlər: Qala, Kraliça Anna, Scarb, Breeze, Colombo, Evolution, Red Scarlet, Baltic Rose, Nikse. Bütün imtahanlardan keçib və keyfiyyət sertifikatları alınıb. Hər bir partiya, fito, ST üçün tam sənədlər paketi hazırlayırıq. 21 ton...