Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Bu, təzə pendir parçalarıdır. Kvadrat və ya düzbucaqlı formalarda doğranmışdır. Onlar müxtəlif yeməklər hazırlamaq üçün istifadə edilə bilər, məsələn, salatlar, qızartmalar və ya sadəcə olaraq çörəklə birlikdə yeyilə bilər. QOYUN PENDİRİDİR
ƏLAGƏ NÖMRƏ 0552957291 Sabunçu rayonu Bakıxanov qəsəbəsində 11 sot icində 3 mərtəbəli ƏLA TƏMİRLİ +ƏŞYALARNAN birlikdə villa SATİLİR ‼ Qazı, suyu, işıqı daimidir. Ətrafda bütün infrastruktur mövcuddur. Sənədi kupca -cixariş