Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Gününüz xeyir Xanımlar və Cənablar!!! Şirkətimiz "Global Food Exclusive" MMC Özbəkistan Respublikasının Daşkənd şəhərində yerləşir və "Foodmaxx", "Gurman", "Jfood's" brendləri altında müxtəlif konserv məhsulları istehsalı ilə məşğuldur. Tərəvəz konservasiyası: - Konservləşdirilmiş xiyar - Konservləşdirilmiş pomidor - Turşu tərəvəz çeşidi - Konservləşdirilmiş...
Мы - отечественный производитель качественных соусов на основе чеснока Chambar. С нами вы откроете для себя пикантный вкус и пряный аромат восточных и азиатских соусов. Добавляя их к своим блюдам из мяса, птицы, рыбы или овощей, вы будете наслаждаться изысканной трапезой каждый раз! С нашими соусами ваши блюда станут еще аппетитнее, что даже самый заядлый гу...