Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Əziz Müşdərilər biz sizə ən yeni model oturacaq modelərini təqdim edirik Yüksək keyfiyetli Oturacaqlarımız fıstıq ağacindan hazirlanmışdır Parça olaraq Türkiyə istehsalı parçalardan isdifadə olunur Karkazların hazirlanma qaydasina istehsalimizda yaxiblaşıb baxa bilersiniz Peşakar ustalarin əziyətti ilə ortaya çıxan oturacaqlarımız hər biriniz üçün gözəl və y...