Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Buzovna qəsəbəsi, vişnovkada, yoldan 150 m aralıda yerləşən ərazidə 20 sot torpaq sahəsində inşa olunmuş (bəzi) Əşyalarla Bağ Evi satılır. Ümumi sahəsi 70 m² olan evin dəhlizi, studio-mətbəx, 1 yataq otağı, 1 sanitar qovşağı mövcuddur. Evin istilik sistemi kombidir, isti döşəmə sistemi ilə təchiz olunub. Həyətində terası, yay-qış mətbəxi, besetkası, manqalı,...