Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Maştağa qəsəsbəsi, 293 nömrəli məktəbə yaxın ərazidə, 14 sot torpaq sahəsi üzərində inşa edilmiş həyət evi satılır. Ümumi tikili sahəsi 150 kv/ metr olan Ev: Dəhliz, Qonaq otağı, 3 yataq otağı, mətbəx və sanuzeldən ibarətdir. Evin istilik sistemi kombidir. Həyətdə əlavə meyvə ağacları, əl damı var. Sənəd: Bələdiyyə. Qiymət: 140.000 Azn. Real alıcıya endirim ...