Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Ət və toyuq kəsimi. Soyudulmuş, dondurulmuş. Fərdi qablaşdırma və blok. 20 tondan satış. Belarus istehsalçı qiymətləri Мясо и куриная разделка. Охложденка, заморозка. Индивидуальная упаковка, и блочная. Реализация от 20 тонн. Беларусь цены производителя
Qonaq desti masa 6 stulla,2 edəd qorka, TV altı,komod, Türkiyə istehsalıdi, sərgi malıdır. Əl işləməsidir. 4500₼. Ünvan Xırdalan Aff park.(Ay55) Mehi Wp:+994776220005
4 500.00 ₼
9 ay əvvəlQonaq otağı üçün şkaflar, divarlar, sürüşmələrSat100 adam baxdı