Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Təmiz, kənd təsərrüfatı məhsulları: - Evdə saxlanılan toyuq sürüsü – açıq həyət şəraitində yemlənmiş, qarışıq rəngli yerli cinslər. - Təzə kəsilmiş quş ətləri – balaca ev quşları (xırda quş – bişirməyə hazır, tükləri təmizlənmiş, içi çıxarılmış), bütöv şəkildə. - Kənd yumurtası – müxtəlif ölçüdə və açıq-qəhvəyi ağ rəng çalarlarında, kasetlə. Məhsullar yerli ...