Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Önyükləyici ilə traktorların satışı Belarus traktorları 40% dövlət güzəştli 60 ay faizsiz kredit 20% ilkin ödəniş traktor satışı traktorların güzəştli satışı kreditlə satış yeni traktor
Предлагаем тушёнку «Премиум класса»(говядина,конина,баранина,курица),Халяль, пр-во Дагестан, от производителя,продажа только оптом от 20 тн. Есть доставка! ЦеныВсе ответы по запросу в лс.89173423322 Владимир Григорьевич. İstehsalçıdan Dağıstan istehsalı olan "Premium klass" bişmiş ət (mal, at əti, quzu, toyuq), halal ətləri təklif edirik, yalnız 20 tondan to...