Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
050-451-71-01 Bəxtiyar Həsənov Nərimanov rayonu, Sabit Rəhman küçəsində yenitikili binada, azərbaycan vətəndaşlarindan ibarət ailəyə mənzil kirayə verilir. 16/6, sahə 125 m2, mətbəxdə içməli su filtri, 2 lift, qiyməti 885 (35 AZN kommendant pulu daxil olmaqla) Сдается квартира семье граждан Азербайджана в новостройке по улице Сабита Рахмана Наримановского ра...