Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Axşamınız xeyir Xanımlar və Cənablar!!! Şirkətimiz "Global Food Exclusive" MMC Özbəkistan Respublikasının Daşkənd şəhərində yerləşir və "Foodmaxx", "Gurman", "Jfood's" brendləri altında müxtəlif konserv məhsulları istehsalı ilə məşğuldur. Tərəvəz konservasiyası: - Konservləşdirilmiş xiyar - Konservləşdirilmiş pomidor - Turşu tərəvəz çeşidi - Konservləşdirilm...