Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Buğda unu birinci dərəcəli GOST birbaşa istehsalçıdan! Göstərilən qiymət yerdən 20 tondan sifariş edildikdə etibarlıdır. Öz istehsalı. Həmişə mövcuddur. 5000 t/aya qədər birbaşa çatdırılma Bizim un: çox yönlüdür və çörək, peçenye, rulon, rulon, kruvasan, pide, makaron, köftə xəmiri və pizza istehsalı üçün uygundur. ağ qırıntılar və sulu çörəkçilik yüksəlişi ...