Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Natural mebel ▪️Keyfiyyətin tək ünvanı ▪️Bağ evleri, Pub Restoranlar üçün mebellər ▪️Ekoloji təmiz taxta material ▪️Keyfiyyətə zəmanət ▪️Hava şəraitinə davamlı dolğu və lakdan istifadə edilir ▪️Online sifariş ▪️Əlavə məlumat üçün DM Və yaxud +994 70 360 62 62
Мебель на заказ. Всё для дома,офиса,ресторана,коттеджа и т.д Особый подход к каждому клиенту. Качество и сроки гарантированы. Цена договорная. 077 749 99 74 055 749 99 74 Алексей