Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
MMC "AGROMIX" Sizə müxtəlif istehsalçılardan Rusiya və Belarusiyada istehsal olunan dondurulmuş sort bloklu mal ətini Moskvada iri və kiçik topdansatışda almağı təklif edir. Bizim çeşidimiz: • Premium dərəcəli sümüksüz mal əti; • Kompensasiya edilmiş sümüksüz mal əti 95/5; • Bir dərəcəli sümüksüz mal əti 90/10; • 2-ci dərəcəli sümüksüz mal əti 90/10 (böyük p...