Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Şüvəlan qəsəbəsi, 230 saylı məktəbin yaxınlığında, 3.6 sot torpaq sahəsində, modern üslubda, yüksək keyfiyyətlə inşa olunmuş Bağ Evi satılır. Ümumi sahəsi 140 m² olan evin geniş dəhlizi, qonaq otağı, 3 yataq otağı, mətbəxi və 2 sanitar qovşağı mövcuddur. Evin istilik sistemi kombidir, ümumi isti döşəmə sistemi ilə təchiz olunub. Həyətində filterli hovuzu, ma...