Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Rəsmi maaş olan hər kəs ala bilər Saray qəsəbəsində 14/12-ci mərtəbəsində 1 mətbəx studia, 1 otaqlı 66kv.m tam təmirli mənzil satılır. Mənzil Kirayə mənzil layihəsi ilə 4% li ipoteka şərtləri ilə satışa çıxarılıb. İlkin 13500 AZN Aylıq 480AZN Müddəti 18il 11 ay qalir. Ətraflı məlumat üçün zəng edin! Best Home Daşınmaz Əmlak Agentliyi Zamina Yusubova 077 444 ...