Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Belorussky Product LLP 10 ildir ki, etibarlı biznes tərəfdaşıdır. Məhsulların keyfiyyəti və şirkətin düzgün əlaqələndirilmiş işi onu Qazaxıstan, Özbəkistan, Belarusiya, Çin və Aİ ölkələrində inkişaf edən uğurlu təşkilatların strateji əhəmiyyətli tərəfdaşına çevirmişdir. Belarussky Product MMC, Belarusun ət emalı zavodları, quşçuluq təsərrüfatları və süd zavo...