Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Təzə bıldırcın yumurtaları. Bu yumurtalar kiçik ölçüsü və xarakterik ləkələri ilə tanınır. Yüksək qida dəyərinə malikdirlər və müxtəlif yeməklərdə istifadə üçün idealdırlar. Səhər yeməyi, salatlar və ya qəlyanaltılar üçün əla seçimdir.
, metal sektorunda hər zaman xidmətinizdəyik. Peşəkar komandamız və keyfiyyətli işlərimizlə, ehtiyaclarınızı qarşılamaq üçün hazırıq. Bizimlə əməkdaşlıq etmək, sizin üçün yeni imkanlar açacaq və sizə ən yüksək səviyyədə xidmət təklif edəcəyik. Xoş və bərəkətli bir həftə sonu arzulayıram. Hər zaman yanınızdayam və xidmətinizdəyəm! Hörmətlə, Ümid Gökmən 050375...