Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Böyük həcmdə qablaşdırılmış təmizlənmiş toyuq əti. Bu məhsul qida sənayesi və ya topdansatış üçün uyğundur. Toyuq əti təmizlənmiş və istifadəyə hazır vəziyyətdə təqdim olunur. Qida təhlükəsizliyi standartlarına uyğun qablaşdırılıb.