Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
İNDİ ALIN, DAŞINMAZ ƏMLAK BAZARINA UYĞUN QİYMƏT QALXACAQ! LAHICDA (İSMAYILLI R-NU)ÇOX GÖZƏL MƏNZƏRƏLI,EKOLOJI TƏMIZ YERDƏ 12 SOT, KUPÇALI TORPAQ SATILIR 32 000 manat Lahıcda (İsmayıllı r-nu)çox gözəl mənzərəli və ekoloji təmiz yerdə, (sənədlə 12 sot) KUPÇALI torpaq sahəsi satılır. Əlaqə nömrəsi 050 325 60 63. Dəmir torla çəpərə alınıb. Ətrafında yaşayış (evl...