Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Ət kombinatında yüksək keyfiyyətli mal əti satılır. Bu gün biz ixrac üçün təklif edə bilərik - 1-ci kateqoriya sümüklü dondurulmuş mal əti (yarım cəmdək). - Ən yüksək sort, 1-ci, 2-ci sort sümüksüz mal əti LOI təqdim etdikdən sonra ərizəni nəzərdən keçirəcəyik. Мясоперерабатывающие предприятие реализует говядину высокого качества. На сегодняшний день можем п...