Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
İstehsalçıdan şəkər - sərfəli və sürətli! Qiymətlər bazar qiymətlərindən aşağıdır (zəng edin danışarıq) Qablaşdırma: 50 kq-lıq çantalar / istəyə görə digər qablaşdırma Keyfiyyət: premium dərəcəli, ağ, çirkləri olmayan, TS2, GOST 33222-2015 Logistika: Rusiya Federasiyası daxilində götürmə və ya çatdırılma 1 tondan satilir Сахар от производителя - выгодно и бы...