Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Xəzər rayonu Şüvəlan qəsəbəsi Şüvəlan parkdan aşağıda 3.5 sot torpaq sahəsi, tikili sahəsi 135 kv.m olan 3 yataq otağı, 1 zal, mətbəx, 2 hamam otağından ibarət Bağ evi satışa təklif olunur. Həyətində manqalxana, söhbətgah, filterli hovuzu, pultla idarə olunan darvazası mövcuddur. Sənədlər tam qaydasındadır. Real alıcıya endirim olunacaq. 165.000 Azn