Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Diqqətlə oxuyun sonra əlaqə saxlayın Smental holşteyn südlük inəklər satılır süddəri 15/25 arası 2 ci 3 cü qarın cavan heyvanlardır fermada hərcür heyvan var balalı balasız boğaz qiymət heyvana südünə görə yanında balası olub olmadıqna görə boğazdısa bogazlıqının müdətinə görədə dəyişir qiymət 3500/5500 azn arasında dəyişir real fikri olan əlaqə saxlasın yax...