Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Təbii Soyuq Sıxım Qoz Yağı. Zəngin Omega-3, E vitamini və antioksidantlarla dolu. Ürək-damar sağlamlığını qoruyur. Beyin fəaliyyətini gücləndirir. Uşaqlar, böyüklər və yaşlılar üçün uyğundur. Kosmetikada və saç baxımında təbii vasitə kimi istifadə olunur. Mətbəxdə salat və təbii yeməklərə ləzzət qatar