Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
İxrac üçün satacağam şirin qaymaqlı kərə yağı Kəndli GOST 73% yağ, nəqliyyat qablarında, monolit. Keyfiyyət: DSTU 4399:2005 uyğun olaraq Spesifikasiyalar Qutunun çəkisi: 5 və 20 kq Saxlama şəraiti və raf ömrü 80% nisbi rütubətdə 0ºС-dən 5ºС-ə qədər - 3 ay. -6ºС-dən -11ºС-ə qədər - 9 ay. -12ºС-dən -18ºС-ə qədər - 12 ay. Məhsulun qida (istehlak) dəyəri (100 q-...