Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Продаем Дальневосточный краб Опило стригун ! Принимаем заявки на Ватцап или электронную почту. После заяки LOI дадим полную информацию с ценой ! Ждем ваших заявок Рады новым клиентам !
Satıcı ilə yoxlayın
4 ay əvvəl Dəniz məhsulları və balıq YeniSat477 adam baxdı