Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Toyuq məhsullarını toplu olaraq satırıq! Sizi əməkdaşlığa dəvət edirik! Şirkətinizə fasiləsiz çatdırılmaları tez bir zamanda təşkil edəcəyik! так же можете перейти на наш Сайт Aveto. az там больше предложений для вас! Yaxşı gücü olan yeni ət emalı zavodları! Müştəri ilə sürətli qarşılıqlı əlaqə! Şirkətimiz sizə şəxsi menecer təqdim edəcək! Bütün məhsullarımı...
10 sotuq Bağ satılır. Hər bir şəraiti var,Kupçalı torpaqdır asfaltın kənarında yerləşir. Təcili satıllır,fikri ciddi olanllar əlaqə saxlasın. Qəbələ rayon,çuxur qəbələ kəndidə yerləşir torpaq.