Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
29-luq 2 ci əl Crosser qatlanan yol və dağ velosipedi 125azn, müxtəlif ərazilərdə rahat sürmə təmin edən möhkəm yaşıl çərçivəyə malikdir. Velosipedin qatlanan dizaynı onu asanlıqla daşımaq və saxlamaq üçün əlverişli edir. Ön və arxa disklə fren sistemləri təhlükəsiz və effektiv dayandırılmanı təmin edir. Geniş təkərlər və qanadlar palçıqdan və çirkdən qorunm...