Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Novxanida Deyirman Hotelin Yolunda , Denizle Mesafesi 1 kl mt 8 Sott, 6 Sot Senedli 2 sot elave, yolu Tam asvalt, Hasarda, cürebe cür Meyve agacliqi, ve hündür agaclari var, Senedleri Cixariş yeni kupca, kucesi Seliqeli ve elitnidir, Qaz Su isiq merkezi konalzatsiya xetti mövcuttdur, Sənədi: Çıxarış/ kupça Qiymet 55.000 azn Əlaqə nömrəsi 0504503535 whats app...