Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Kondisioner Shivaki. Yapon texnologiyası ilə istehsal olunmuşdur. 3 il rəsmi zəmanət verilir. ÇATDIRILMA və QURAŞDIRILMA PULSUZDUR. 40-45 kv sahə üçün nəzərdə tutulub. R410 freonla işləyir. Mağazamız digər ölçülü və fərqli firmada kondisionerlərin satışını da həyata keçirir. Online sifariş və topdan satış var.