Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Muravet satılır servizdən almışıq yük görməyib isdifadə etmədiyim üçün satram cəmi 40 km sürmüşəm 200 kublukdu 45 at gücü 3800 m real alıcıya endirim var Qəbələdədi 050 459 20 13
Satıcı ilə yoxlayın
6 ay əvvəlMotosikletİstifadə olunubSat212 adam baxdı