Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Kolbasa və frankfurters istehlakçılar arasında hər zaman inanılmaz tələbatla qidalanaraq pəhrizimizin bir hissəsinə çevrilmişdir. Bu gün bu, ən məşhur ət məhsullarından biridir, sevdiklərinizi sevindirməyin sadə yolu, tez şam yeməyi, doyumlu səhər yeməyidir. SPMK ətir və ədviyyatların yaxşı seçilmiş kompozisiyaları ilə seçilən kolbasa və sosiskaların geniş s...