Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Türkmənistandan olan qənnadı şirkəti topdan alıcıları əməkdaşlığa dəvət edir. Biz ən yaxşı ənənələrə uyğun olaraq və təbii inqrediyentlərdən istifadə etməklə hazırlanmış yüksək keyfiyyətli qənnadı məmulatlarının geniş çeşidini təklif edirik. Кондитерская компания из Туркменистана приглашает оптовых покупателей к сотрудничеству. Мы предлагаем широкий ассортим...