Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Təzə mal əti - indi anbarda! Qazax ağbaş və Hereford mal-qaranın cəmdəkləri və yarım cəmdəkləri - yüksək keyfiyyətli ət, təbii kökəlmə, mükəmməl ebru! Təmiz, hətta kəsilmiş Optimal yağ tərkibi Təzəliyə zəmanət Sifariş üçün var - Direct-ə yazın və ya zəng edin!