Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Şüşə qapılı kommersiya vitrin soyuducusu məhsulların sərgilənməsi və soyudulması üçün nəzərdə tutulmuşdur. Qara korpusu və şəffaf şüşə qapısı sayəsində içindəki məhsullar aydın görünür. Bu soyuducu içkilər, süd məhsulları və digər qida məhsulları kimi soyuq saxlanmalı məhsulların saxlanması üçün uyğundur. Ticarət müəssisələri, marketlər, kafelər və restoranl...