Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Satılır 1 otaqlı köhnə tikili 30m², Elmlər Akademiyasi m - 96.000 AZN! ‼️Qeyd:İpoteka ilə işləmirik Nəğd alış etmək istəyənlər zəhmət olmasa zəng etsinlər! Əlaqə Nömrəmiz: 070 528-28-92 (Whatsapp mövcuddur) Mənzil Haqqında Ətraflı Məlumat: Ünvan: Elmlər Akademiyasi metrosuna 300 metr Otaq Sayı: 1 otaq Qiymət: 96.000₼ Sahə: 30m² Sənəd: Çıxarış var Mərtəbə: 2/...