Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Dönər üçün (toyuq əti) - hazır şişlər təklif olunur. Yerli toyuq ətindən hazırlanır. Sertifikat - AQTA. Hazır şişlərin çəkisi: 5kg/10kg/15kg/20kg/25kg/30kg və yuxarı. Qiyməti - 1 kg x 6,60 azn. Sifarişlər 1 gün əvvəldən qəbul olunur. Çatdırılma pulsuzdur.