Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Fərdi Yaşayış və ya Bağ Eviniz Üçün Çıxarış (Texniki Pasport) Almaq Artıq Daha Asan və Sürətlidir! Evə dair çıxarışın (Texniki pasportun) əldə edilməsi üçün Daşınmaz Əmlakın Dövlət Kadastrı və Reyestri PHŞ-nin müvafiq ərazi idarələrinə və ya ASAN Xidmətə təqdim edilməli sənədlərə aşağıdakılar daxildir: Torpağın çıxarışı Torpağın plan-ölçü sənədi Evin lisenzi...