Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
İli 2013.Maşın əla vəziyyətdədir, taksidə olmayıb. Azərbaycana özüm gətirmişəm. Android monitor, işıq sensoru, qatlanan güzgülər. Heç bir xərc tələb etmir. Motor, ABS də problem yoxdur, yürüş originaldır. Usta maşınıdır. Ancaq iş yolu sürülüb. Göstəricilər km və selsiyə çevrilib. Batareyaları 2015 ci ilin maşınından paket dəyişilib. Qiymət maşının yanında da...