Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Abşeron rayonu, Saray qəsəbəsi, Saray MTK-ya məxsus 14 mərtəbəli yeni tikili binanın 1-ci mərtəbəsində sahəsi 58 kv.m. olan 2 otaq studio mənzil satılır. Mənzil tam təmirlidir. Kombi və radiatorlar, hamam aksesuarları (duş kabin, unitaz, əlüzyuyan, duş və smestitellər) quraşdırılıb. Mənzilin geniş holu var. İstəyə uyğun olaraq mətbəxti hola keçirib, qanuni 2...