Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Bu, təzə pendir parçalarıdır. Kvadrat və ya düzbucaqlı formalarda doğranmışdır. Onlar müxtəlif yeməklər hazırlamaq üçün istifadə edilə bilər, məsələn, salatlar, qızartmalar və ya sadəcə olaraq çörəklə birlikdə yeyilə bilər. QOYUN PENDİRİDİR
Salam. Yeni̇ nəsi̇l evləri̇n i̇stəni̇lən di̇zaynda və ölçüdə si̇fari̇şi̇ni̇ qəbul edi̇ri̇k. A frame, konteyner və di̇gər bütün növ daşına bi̇lən mobi̇l evləri̇n 50 i̇l rəsmi̇ zəmanətlə yığılması. Tam təmi̇rli̇ təhvi̇l veri̇li̇r. Evi̇n əşyalarını i̇sə bi̇zdən çox ucuz qi̇ymətə əldə edə bi̇lərsi̇ni̇z. Tam təmi̇rli̇ 1 kvadrat metr 470 azn-dən başlayır. Kvadrat ...