Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
ÇATDIRILMA EDİRİK VƏ TOPTAN SATIŞI Maraqlananlar - QUŞ ƏTİ (BROYLER TOYUĞU) AXTARIR. ** BROYLER HİSSƏLƏRİ (file, ayaq, bud, sümüksüz ət, qiymə, mexaniki olaraq ayrılmış ət və digər məmulatlar) ** BÜTÜN BROYLER ** QUŞ ETİ MƏHSULLARI (ayaqlar, qanadlar, qaraciyər, ürək) ** BÜTÜN Toyuqlar *** BİZ UZUN MÜDDƏTLİ ƏMƏKDAŞLIĞI NƏZARƏ EDİRİK - Bütün məhsullar birbaşa...