Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
"Kus&Vkus" – soyudulmuş broyler toyuq əti. 2009-cu ildə Ust-Kamenogorsk Quşçuluq Ferması istehlakçıların rəğbətini qazanmış və bazarda öz yerini tapmış "Kus&Vkus" brendi altında Qazaxıstanda ilk soyudulmuş quş əti istehsalını başlatdı. Bu gün iki istehsal müəssisəmiz var: Makinsk və Ust-Kamenogorsk Quşçuluq Fermaları, broyler toyuqları yetişdirir və ...
Kirayə evə otaq yoldaşı lazımdır elmlər metrosuna piyada 6-7 d yol. Kirayə pulu adama 130 m düşəcək. Ev səliqəli evdir evi səliqəli saxlayacaq adamlar və səs küy yaradacaq adamlar narahat etməsinlər.evdə qalanlar demək olar ki hamısı tələbədir onlar da ki dərsdən çıxır əlavə işlərə gedirlər ev sakitçilik evdir problemsiz ev.özünü apara bilməyənlər narahat et...