Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Təmizlik Xidməti olaraq Şirkətimiz Evlərə ofislərə və digər məkanlara professional təmizlik xidməti təklif edirik. Şirkətimizin xidmətlərindən faydalana bilərsiz - ev təmizliyi - ofis temizliyi - təmir sonrası təmizlik - restoran və otel təmizliyi - idman zalı, teatr və stadion təmizliyi - həyətyanı sahələrin təmizliy Təmizlik xidmətlərimizin növləri - saatl...