Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Компания «FIREBIRD Co. Ltd.» выражая свое уважение и почтение предлагает на экспорт из Казахстана баранину как живую, так и в тушах. С полной корпоративной ответственностью заявляем, что предоставляемые к экспорту баранина выращена с соблюдением всех стандартов и ветеринарно-санитарных требований в экологически благоприятных пастбищах Южного региона Казахста...
Chickodelli unikal bir yerdə doğulmuş bir brenddir. Ekoloji cəhətdən təmiz bölgədə, dağların ətəyində, şəhərlərdən və müəssisələrdən uzaqda yerləşən Şarin bölgəsində yerli istehsal olan təbii, keyfiyyətli və sağlam məhsulu alıcıya təqdim etmək. Müasir texnoloji tam dövrəli istehsal bizə ən yüksək keyfiyyətli məhsul əldə etməyə, ona hər mərhələdə nəzarət etmə...
Zavodun əsas prinsipi SSRİ standartları və Belarus ənənələri əsasında istehsal olunan ekoloji cəhətdən təmiz təbii məhsulların istehsalıdır. Ət emalı zavodunun məhsulları “BELARUSIAN RESEPTLERİ” brendi altında istehsal olunur.