Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
Eksklüziv…Şəhərdə belə obyekt 1 dənədir… Çıxarış! Obyektin yola baxan istiqaməti 100metr şüşə vitrindən ibarətdir… Hündürlüyü 7 metrdir…Obyektin sahəsi 800kv. ibarətdir…Yüksək səviyyədə arenda, brend maqazin yerləşib…Ətraflı məlumat telefonda verilmir…Ancaq görüşdə və ciddi müşdəriyə veriləcək… Qalan sənədlər hamısı qaydasındadır… Qiym: 8000 000Azn. Telf: 05...
8 000 000.00 ₼
9 ay əvvəlXidmətlər, ticarət, iş üçün binaların satışıSat219 adam baxdı