Dondurulmuş Toyuq Pişirmə təlimatları: Pişirmə zamanı mərkəzi istilik 72 ° C-ə qədər yüksəlməlidir. Saxlama şəraiti: Təzə məhsulu soyuducuda 0-4ºC, dondurulmuş məhsulu -18ºC-də saxlayın. Məhsulu soyuducuda əridin. Ərinmiş məhsulu yenidən dondurmayın. Vacib məqamlar: Əgər məhsulu 1-2 gün ərzində istifadə etməyəcəksinizsə, dərhal dondurun.
"Qusar Qala Hotel" oteli Azərbaycanın ən mənzərəli regionlarından birində, Qusar şəhərinin kəndində, Bakıdan 185 km məsafədə yerləşir. Təmiz hava, rahat otaqlar, mehriban heyət və ləzzətli yeməklər heç kəsi laqeyd qoymayacaqdır. Otelin ərazisində 21 kottec yerləşir. Otelin ərazisinə futbol meydançası, oyun meydançası, fərdi evləri olan restoran, gözəl meşə, ...